Van de voorzitter

2017, een goed jaar voor de GPKV

In tegenstelling tot veel andere verenigingen neemt het ledental van de GPKV toe. Wij hebben per saldo in 2017 er 5 leden bijgekregen. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat er leden naar ons overgekomen zijn waarvan de vereniging helaas is opgehouden te bestaan.

Wij zijn zeer verheugd dat deze leden voor ons hebben gekozen en wij hopen dat zij zich snel thuis zullen voelen. De KLN Zuid-Holland en KNV Avicultura hebben in de veilinghallen van Groen-Direkt te Boskoop van18 tot en met 20 januari 2018 hun nieuwe show georganiseerd en ik heb begrepen dat het een groot succes is geweest.

Natuurlijk was het jammer dat door de vogelgriep er geen pluimvee aanwezig was, ik vind het gezellige gekakel toch wel de kers op de taart van een tentoonstelling.

In 2019 viert de GPKV het 105 jarig bestaan en wij zijn al druk aan het plannen aan het maken om daar een bijzonder jaar van te maken. Wij denken aan een Jubileumshow en nog veel meer dingen. Jullie horen daar nog meer van in de aanloop naar het jubileumjaar.

Jullie voorzitter,
Bart Nouwens